annavanrijn.nl

Ondersteuningshelpdesk

Dyslexie
Dyscalculie
NT2
Faalangstreductietraining
AD(H)D
Autisme
Hoogbegaafdheid
Trajectklas en passend onderwijs

Op het Anna van Rijn College vinden wij het belangrijk dat leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen. Soms kan een leerling hierbij wel wat hulp gebruiken. Gelukkig staan onze docenten en de mentoren altijd klaar om te helpen. Mocht een leerling meer hulp nodig hebben, dan kan een andere zorgprofessional helpen. 

Heeft uw kind extra ondersteuning nodig en wilt u meer weten over hoe de ondersteuning voor leerlingen met een specifieke ondersteuningsvraag eruit ziet, dan kunt u met onze remedial teacher, begeleider passend onderwijs, de schoolpsycholoog en onze zorgcoördinatoren in gesprek op 30 januari. 

U ziet hiernaast vier blokken (op uw mobiel staan ze eronder!) waarop u klikt om in gesprek te gaan met een van onze zorgmedewerkers. In het bovenste blok kunt u uw algemene vragen stellen via de chat of mondeling. Heeft u behoefte uw vraag één op één te stellen, kies dan één van de blokken die eronder staan. Mocht de medewerker nog in gesprek zijn met een andere bezoeker, dan wacht u digitaal in de lobby. U wordt door de medewerker toegelaten zo gauw een nieuw gesprek kan plaatsvinden. 

Mocht u liever een afspraak buiten de open huis tijden om maken? Mail uw vraag en telefoonnummer naar apauw@annavanrijn.nl. 

Hieronder vindt u beknopte bestanden met informatie over ondersteuning.